Kattilassa keitetyt Confit de Provence -extra-hillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään alkuperämerkintähedelmiä.
Luomusokerilla makeutetut hillomme ovat takuulla ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti), ja valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan hillontekijöiltä, säilyttävät hedelmien aromit, tuoksut ja rakenteen perinteiden mukaisesti.
DLUO*: 3 vuotta
Nettopaino: 370g ja perhepakkaus 650g tietyille resepteille*
Sokeripitoisuus: 60%
luomusertifioitu raparperihillo
Jakelukanava: Erikoisliikkeet (luomu)
TERROIR & ESTATE
Hiekka-marl ja koboltti, kivinen maaperä.
Välimerellinen ilmasto, jota muokkaa Mistral-tuuli.
Luomuviinitarha sijaitsee lähellä Visanin kylää.
GRAPES VARIETIES
Grenache 85%
Mourvèdre 10%
Syrah 5%
WINEMAKING
Käsin kerätty, osittain varresta poistettu.
Macerointi noin 2 viikkoa.
Täysin kypsytetty tankeissa hienossa sakassa ennen pullotusta (suodattamaton).
TASTING NOTES
Tässä viinissä on elegantti rubiininpunainen-violetti väri. Sen tuoksu paljastaa mustaherukan ja kirsikan aromeja.
Maku on hyvin tasapainoinen, täyteläisillä tanniineilla ja mustien hedelmien sekä lakritsin vivahteilla.
Erinomainen pari Välimeren ruokien, valkoisten liharuokien, miedosti maustettujen ruokien (esim. paella tai curry) ja punaisen lihan kanssa.